Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang

Haturan Para Tamu Blog Bujanggamanik

Posted by bujanggamanik dina Séptémber 22, 2008

15 Balesan to “Haturan Para Tamu Blog Bujanggamanik”

  1. Hari said

    Wilujeng boboran oge…
    Haputen sagala kahilapan pribados,
    mugia gusti ngagolontorkeun pangampura ka urang sadaya,

    Dupi Ibu mudik atanapi heuntu?
    Pribados mah mudik ka lembur di Tasik,

    biasawe sareng rerencangan salembur
    nu mahasiswa didieu ngabring na motor….

    Piduana we sangkan mudikna lancar…

  2. pop_ice said

    Wilujeng mudik we atuh Hari. Kade sing ati-ati di jalanna. Ulah palay papayun-payun, kade nya! Abdi mah teu acan tangtos yeuh. Rencana teh bade ka Limbangan, tapi enjingna tos lebaran. Urang silih du’akeun mugia lancar sadayana.

  3. sangiang said

    Abi oge ngatur keunboboran siam ka Teteh anu khusuna kasadayana wargi anu sok tepang di ieu Blog

    Nyuhunkeun dihapunten tina samudaya kahilapan pribados salami ieu…

    Minal aidzin walfaidzin…

  4. Pribumi said

    Hatur nuhun Ayi Aang. Sanaos Ayi teu tiasa mudik, teu kedah sedih, nu utami mah didamangkeun sadayana.

  5. Kang Eka said

    Pami urang Bandung mah teu mudiknya teh?? pidu’ana wae nya teh ke enjing abdi bade mudik..ka Majalengka

  6. Wilujeng boboran siam ka nu ngageugeuh ieu blog, oge ka sadayana nu sering lebet ka ieu blog. Hapunten samudaya kalepatan.

  7. Assalamu’alaikum. Tambi nganggur pas sahur nyobian koneksi hsdpa, lebet ka ieu blog🙂 Sampurasun wilujeng sahur, da lebaran mah lami keneh nya bu🙂

  8. Pribumi said

    Waalaikumsalam. Waktos abd ngetik ieu komentar, Ayi tos aya di Singapur. Wilujeng kempel sareng kadang wargi. Kumaha Ihsan teh? Teras damang?

  9. Sumuhun tos di Singaparna. Ihsan Alhamdulillah neras damang.
    Beuh tos subuh…raraosan teh sahur, aeh pan enjing lebaran teh nya. Ieu sih tiba-tiba atuda kenging speed 3G teu nyakngki.🙂

  10. henirusli said

    Ceu, wilujeng boboran siam. Hapunten samudaya kalepatan. Hapunten telat yeuh. Maklum atuh ari ibu-ibu mah, boboran teh masa-masana sibuk.

  11. Pribumi said

    Hatur nuhun Ayi Henì kersa nepangan deui Teteh. Sami2 Teteh ge neda hapunten lahir batin.

  12. sangiang said

    aduh anu nuju mudik meni ngamplengnya????
    Ieu blog teu aya anu ngageugeuh teteh.
    diantos wae oleh-oleh wajit limbangan nya pami tiasa,pami teu tiasa mah opak wae di pos keun weh te2h atnapi via alungkeun wae ksurbya…

  13. Pribumi said

    Ang, opak srg wajit mah sesh ngalungknana. Ieu we lah oleh2 postingn anyr nu judlna “Kakarn Lebarn”.

  14. achmed alfarabby said

    Abdi mah ka kantun bade nyebat wilujeng bo2ran teh.
    Namung da neda sih hapunten tina sadaya kalepatan mah teu aya tung2na. Sanes kitu Teh ?

    Salam Silaturrahim ka sadaya nu sok maos ieu blog….

  15. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s
    both equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the
    nail on the head. The problem is something which too few folks are speaking intelligently about.
    I’m very happy I stumbled across this in my search for something relating to this.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: