Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang

Maluruh Talaga Wening, Nyorangan

Posted by bujanggamanik dina Juni 19, 2008

Longkéwang
naratas jalan sorangeun
sorangan

Mapay tanjakan
muru pudunan
teu jeung anjeun
kénca katuhu rajeg tangkal karémpan

Sumoréang
naratas jalan sorangeun
sorangan

Di lamping nu lungkawing
taya pisan dahan pamuntangan
nu sarimbag jeung leungeun anjeun
nu teu eureun ngalirkeun kahéman

Di léngkob nu gurawés
taya sakeclak ciibun
komo talaga nu wening mah
da puguh lain di dinya tempatna
tapi na soca anjeun, jungjunan…

Tina Prasasti nu Ngancik na Ati

23 Balesan to “Maluruh Talaga Wening, Nyorangan”

  1. Dina soca salira aya reret kaheman
    Dina soca salira aya teuteup kadeudeuh
    Dina soca salira aya talaga anu wening
    Pikeun nunda kanyaah jeung cinta urang

    Salam tepang

  2. pribum said

    Akh, masa iya seh? segitunya Kang Awan?🙂

  3. urang ozi said

    No comment…I am speechless……

  4. ya iyalah…..

  5. urang ozi said

    Ok good luck atuh……………

  6. pribumi said

    sebenarnya, kita ini sedang mempermasalahkan apa sih?

  7. urang ozi said

    masalah bait terahir dina sajak nu unina kiyeu:
    PIKEUN NUNDA KANYAAH JEUNG CINTA URANG…………
    tah eta………….

  8. yuni said

    waduhh…. apa artinya itu ya…

  9. urang ozi said

    Punten ah cep awan srg pribumi, abdi mah ngan heureuy hungkul tong bendunya?, apan cenah jelema nu resep heureuy mah sok awet muda….tah eta pangpangna mah ameh awet mudana, he he he he

  10. pribumi said

    Heureuy oge da aya elmuna atuh. Teu tiasa sakarep ingsun. Ulah aya nada-nada usil upami alim diusilan deui mah🙂

  11. ambu said

    pokonamah sajak na ngetop surotop…
    sae pisan.
    pokonamah sapuk..lah

    anu usilmah sigana bogoheun hiks…

  12. urang ozi said

    Ambu bisa wae ah. Asa2 etah ka Ambu, Ambu teh sigana nu abdi nembe kenal nya ambu? Sigana mah Ambu Ikel nya? sok Ambu leres teu teteguhan abdi? sok waler…..he he he….

  13. putri said

    naon eta …meuni asa kararitu pisan..
    sajak eta teh sajak cinta….
    janagn gitu dong

  14. urang ozi said

    Saya mah minta jawaban dari ambu bukan dari putri…………sigana kuring kaeraan nya?………..hapunten ambu.
    Putri abdi oge terang eta teh sajak cinta…….mangkana jadi masalah

  15. putri said

    makana tah…ari putrimah mamah ikel…
    oh sajak eta anu jadi masalah…
    lah kapan cintamah mung hiji juragan hiks

  16. pribumi said

    Naha teu diteraskeun polemikna ieu teh?

  17. henirusli said

    Kang Awan,
    Sajakna kenging dikintunkeun kanggo kabogoh abdi (Bapana si Kaka)? hehehe

  18. If you desire to increase your familiarity simply keep visiting this web site and be
    updated with the newest information posted here.

  19. I visit every day some web sites andd websites to read content, but this weblog gives feature based content.

  20. mine clone said

    Great blog! Do you have any helpfu hints for aspiring writers?
    I’mhoping to start my own siite slon but I’m a little lost on everything.
    Would you propose starting with a free platform like WordPress or goo for
    a pakd option? There are so many options out thsre that I’m completely overwhelmed ..
    Any recommendations? Cheers!

  21. task list said

    Hi there to every , since I am truly keen of reading this website’s post to
    be updated on a regular basis. It carries fastidious information.

  22. psychic said

    Woah! I’m really lovibg the template/theme of this site.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s djfficult to get that
    “perfect balance” between superb usability and visual appeal.
    I must sayy that you’ve done a great job with this.
    Also, the blog llads extremely quick for me on Safari. Suerb Blog!

  23. Very good info. Lucky me I discovered your blog by
    chance (stumbleupon). I’ve saved it for later!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: