Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang

Sympathy for The Devil

Posted by bujanggamanik dina Maret 24, 2008

devil.jpgKarya Godi Suwarna

Kuring mindeng ngamprokkeun para rumaja jeung warna-warni cahaya

sangkan peteng teu kasawang sanajan ngadingding waja. Musik kuring

ngabebela ngahuru sukma saban fans sangkan hirup ngagegedur

saméméh diregot maot. Mangjuta-juta rumaja tingting aranteng

nyangking Budha stick pangjajap sakur impian maruru nirwana fana.

Kuring mindeng ngaharéwos kana batin parapulitisi nagri sangkan silih

rewég jantung jeung sasama abdi nagri nu ragot parebut korsi. Kapan

kuring nu geus lawas ngahéjokeun mata cukong lebah ngileng

kongkalikong sangkan walatra babagi ka parapatinggi bumi. Kuring,

kuring kungsi ngancik na geleger Hitler nu ngarujad-rujad Yahudi sarta

ngeundeuk-ngeundeuk jagat. Basa dunya ngabangingik sabada Martin

Luther King, kuring ngangkat gelas champagne marengan ihwan Ku

Klux Klan. Kuring lahir lawas saméméh Jesus Christ melak asih dina

saban sanubari. Lucifer kakasih kuring. Gampang naker lamun anjeun

hayang patepung jeung kuring. Iraha?

 

(1992)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: