Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang

Kamerdikaan

Posted by bujanggamanik dina Nopémber 30, 2007

merdeka.jpgKarya Apip Mustopa

 

kamerdikaan téh jang

jukut ngémploh sisi jalan

nu salawasna ditarincakan

ku nu resep mabal leumpang

 

kamerdikaan téh jang

jukut ngémploh di sampalan

nu dihakanan angonan aburan

tur unggal poé diaritan

tapi salawasna terus parucukan

 

kamerdikaan téh jang

waruga aku-aki rangkebong

dada ngagambang panon carelong

lantaran teu kendat mikiran hutang

 

(Tina Sajak Sunda Indonesia Emas, Karya Abdullah Mustappa, spk.)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: