Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang

Lobster

Posted by bujanggamanik dina Nopémber 29, 2007

lobster1.gif

Karya Taufik Faturrohman

Na piring
tilu lobster
meunang masak
goréng mentéga

Na jero dada
ratusan lobster
acan dipasak
nganaha-naha

Di ieu nagara
jutaan lobster
siap ngamangsa
diri kula
jeung andika

1995

(Tina Saratus Sajak Sunda, Karya Abdullah Mustappa, spk.)

2 Balesan to “Lobster”

  1. Fz said

    wilujeng ah kana blog enggal. ih meni waas, aya blog sunda……jeung eta gambar2na aya golek deuih. cing pasang ah golek2 kulawarga karang tumaritis, eta mah balad abdi. Enya memang loba lobster2 nu marakayangan neangan mangsa. Nya urang mah urang hati2 wae muereun nyuhunkeun kanu NGajuga supaya ditebihkeun ti lobster2 nu rek ngamangsa, punten masih riweuh can kabaca blog na. ke mun salse rek dibacaan sadayana. da sunda mah karesep abdi. nuhun neng …..good luck…

  2. pribumi said

    Hatur nuhun kana pangwilujengna. Ngahaja ieu blog teh eusina unak-anik ngeunaan kasundaan. Mugi Salira henteu bosen maosna. InsyaAllah sim kuring bade mosting deui saratan-seratan sanesna anu mundel.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: